Autogas servis Dora – ugradnja autogasa

O NAMA

Servis je osnovan 1987. godine. kao servis za automehaničarske usluge i time smo se bavili do početka 2002 godine. Sporadičnom ugradnjom gasa smo se bavili i ranije ali je  ugradnja autogasa 2002 godine postala osnovna delatnost servisa. Pojavom ozbiljnijeg uvoznika Eurogas iz Subotice su se stekli uslovi za normalnu kupovinu opreme i rad sa garancijom.

Dora Autogas Novi Sad

Potpisali smo ugovor i dobili potrebnu obuku za Lovato uredjaje koje smo uspešno ugradjivali godinama o čemu svedoče brojne zadovoljne mušterije.

U medjuvremenu su se pojavili i neki drugi uvoznici pa se asortiman uredjaja proširio a takodje i znanje koje je kroz razne seminare i praksu stalno povećavano.

 

Ugradnja i održavanje autogasa

 

Za 8 godine rada na gasnim sistemima u automobilima, imamo više od 2500 ugrađenih sistema. Preporuke naših zadovoljnih korisnika govore dovoljno o kvalitetu usluga koje Vam pružamo. Podatak da je procenat reklamacija u servisu ispod 1%, odluku oko izbora servisa za ugradnju auto gasa Vam dodatno olakšava.

 Servis je porodična firma, sin i otac sa još jednim zaposlenim radnikom. Pored neophodnog alata posedujemo dijagnostiku za savremene automobile i razne softvere pa smo u mogućnosti popraviti ili održavati razne uredjaje koji se pojavljuju na našem tržištu.

Uspešno popravlAutogas servisjamo nepravilno namontirane uredjaje u smislu da prorade kako treba ili za potrebe atesta ako nije montirano po propisu.

Izuzetno smo ponosni na dobre preporuke na svim forumima ili medijima u šta se i sami možete uveriti ako nas potražite na internetu kao servis autogas Dora ili samo Dora.

Svaki automobil se posle ugradnje proveri u vožnji, našteluje, i kao ispravan preda vlasniku tako da nema potrebe za naknadnim servisom sem redovnog na 10.000 Km.

 

Stupanjem na snagu novih propisa se pokazalo  u kojoj meri je loš rad pojedinih servisa za ugradnju “ojadio” vlasnike  gubitkom novca, vremena  a i živaca. Nije zgoreg malo se raspitati pre ugradnje.

Share this post